2008-12-16 11:35:39• hírek • Szatmar.ro

Munteanu mehet, Lăcătus visszatér

Marius Lăcătus alig másfél hónap távollét után visszatér a Steaua kispadjára.

George Becali, a Steaua labdarúgócsapatának mindenható elnöke hétfő este bejelentette, hogy menesztette az egyesület vezetőedzőjét, Dorinel Munteanut és helyét Marius Lăcătus veszi át. Tette mindezt egy televíziós show-műsorban.

 

Munteanunak azért kell távozni, mert a katonacsapat szerdán hazai pályán vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Fiorentinával szemben, ezzel pedig elbúcsúzott az európai kupáktól. A román válogatottsági rekorder a bajnokságban öt döntetlen mellett egy győzelmet ért el, míg a BL-ben mindhárom meccsét elveszítette a Steaua kispadján.

Elődje, aki ugyanakkor utóda is, október 22-én mondott le a Lyon elleni hazai vereséget követően. Akkor Lăcătus, többek között, azzal magyarázta tettét, hogy Becali folyamatos kritikái megrontották az öltözői hangulatot.

Lăcătus évi 250.000 eurót tehet majd zsebre és ugyanannyi lesz a jutalma, amennyiben megnyeri a bajnokságot. A Bajnokok Ligája-indulás kiharcolása 200.000 eurós prémiummal jár. Becali, saját bevallása szerint, megközelítőleg ugyanennyi végkielégítést kénytelen majd fizetni Munteanunak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: